With your love kapitel 12

Liams p.o.v
 
Jag visste inte varför Niall rusat iväg lika fort som vi kommit. Jag kollade runt och kände en svag doft av cigarettrök sprida sig.  Alex och några andra killar stod vid skåpen och röker. Det måste vara därför han skyndade sig så. Killarna märkte att jag stirrade, så jag gick mot mitt skåp och tog fram min skolväska. Jag skulle precis gå när jag kände cigarett lukten komma närmare. Jag vände mig om och såg Alex stå och flina åt mig. "Vad vill du ?!" röt jag till, det var inte meningen men jag var så arg på honom. "woooww, lille Liam blev arg!" skrattade han till och vände sig om och kollade på sina vänner. "Jaja, iallafall Liam. Ta med dig den blonda bögen. till det här stället klockan 10 ikväll." Alex och hans vänner gav sig iväg. "Vad ska ni göra då?!" skrek jag efter dom. Jag skrek eftersom dom hunnit gå en bit. "Be om ursäkt!" skrek Alex tillbaka. Skulle han verkligen det? skulle han säga förlåt till en kille han misshandlat två timmar tidigare? Jag tar med mig Niall i kväll. Jag kan ju trots allt hjälpa honom! Jag blickade in mot mitt skåp igen. Jag drog på mig min jeans jacka och stängde igen skåpet. 
 
När jag kommit hem gick jag upp på mitt rum och la mig på sängen. Hade min och Nialls vänskap ändrats nu när vi kyssts? Niall gjorde ju inte direkt motstånd. Det kändes så fantastiskt att ha hans läppar mot mina. Jag skulle göra vad som helst för att kunna uppleva det ögonblicket om och om igen. Jag tog upp min telefon och letade upp Nialls nummer. Skulle jag ringa? Jag tryckte med tummen mot skärmen. "Nej" viskade jag lite lätt för mig själv i förtvivlan. Signaler gick fram och det var försent att lägga på. "Hej, det är Niall." När jag hörde hans röst blev jag helt varm i kroppen. "Hej, det är Liam" "LIIAAAAAAAAMMM" skrek Niall i telefonen. Jag var tvungen att ta telefonen några centimeter bort från örat för att inte bli döv. Jag skrattade lite för mig själv. Sedan kom jag på vad det var jag skulle säga. "Vill du komma över?" Jag var lite blyg ändå. Han kunde ju säga nej eftersom jag kysst honom. "Ja, jättegärna!" Min kropp tappade kontroll, jag flög runt i rummet som en torped och nästan grät av glädje. "Du komma nu om du vill" Jag ville ha honom nära mig. Jag ville ha honom hos mig. Jag ville känna hans närvaro. "Jag kommer snart då" Svarade han och la på. 
 
Jag sprang in på badrummet, rotade igenom alla skåp. Till slut efter många minuters letande efter en blå plastburk hittade jag den. Jag öppnade burken och tog lite hårgele. Jag hade inte lång tid på mig, det går fort för Niall att komma hit. jag spred ut gelen i håret och fixade till. Jag sprang sedan in i mitt rum och drog på mig ett par svarta jeans och en vit tröja med mörkblå ärmar. Nu gällde det!
 
Nialls p.o.v
 
Jag gick ner mot hallen och knöt mina vita converse. "Farmor, jag går till en kompis!" Hon stack ut sitt huvud från vardagsrummet och granskade varje millimeter av min kropp. "Ska du se en tjej?" Jag skrattade till lite åt hennes kommentar. "Nej, jag ska till Liam" "Ha så kul!" jag stängde igen dörren efter mig och började gå i den stekande solen. Efter några minuters gående började det åska och regnet piskade i backen. Jag började små springa lite mot Liams hus. När jag var vid Liams hus knackade jag på och hans mamma öppnade. "Hej, Liam är där uppe." "Okej tack!" Hans mamma såg verkligen trevlig ut. När jag fått av mig skorna gick jag upp för trapporna. Jag gick och öppnade dörren framför mig och hoppades på att det var rätt. När jag öppnade låg Liam på sängen med mobilen i handen. "Hej" sa jag lite svagt. "Hej Niall!" Han gick mot mig och kände på min  ljusröda tröja som nu var mörkfläckig. Han gick sedan till sin säng och drog iväg täcket. "Kom" Han sträckte ut sin hand mot mig. "Ska vi kolla på film?" frågade han lite försiktigt och kollade ner på sina filmer. "Ja, visst" sa jag och log mot honom. Han tog fram 'hitta Nemo' och stoppade i Cd-skivan. När han startat filmen brottade han ner mig i sängen. Jag skrattade okontollerat, som vanligt. När han brottat ner mig låg jag ner i hans säng. Han kröp ner tätt intill mig och drog täcket över oss.
 
Liams fingrar vandrade runt på min arm. Han var så inne i filmen  och det var nog det gulligaste jag sett. "Niall?" Han kollade oroligt på mig. "Ja?" Jag visste inte riktigt vad jag skulle vänta mig. "Alex sa att vi skulle komma till gympasalen klockan 10 ikväll, han skulle be om ursäkt sa han." Jag bara kollade på honom, livrädd som jag var.  "Om han gör något hjälper jag dig, det vet du" Han kollade rakt in i mina ögon. Jag pussade honom lätt på näsan och nickade. Han log och placerade sin hand bakom min nacke. Jag tog min kalla hand under Liams tröja, jag såg hur han rös till. "Är jag kall?" Han drog mig lite närmare. "Ja, men inte länge till." Jag kraschade mina läppar mot hans.
 
Vi kysstes en lång stund.  Jag drog mina händer genom hans mörkbruna hår. Liam drog av mig tröjan och avbröt kyssen. När han fått av mig tröjan kysstes vi lika passionerat som förut, våra tungor dansade runt som två ballerinor. Jag lät mina händer röra sig mot Liams six.pack. Jag avbröt kyssen och drog av Liam tröjan. Jag började nafsa lite på Liams överläpp. Det dröjde inte länge förrän Liam var över mig. Jag kände att jag ville  ha mer av Liam, men det var vi inte redo för ännu. Vi började kyssas igen. Plötsligt hörde vi en lätt knackning på dörren. Liam klev försiktigt av mig. Liams mamma gick in i rummet. "Vad gör ni?" undrade hon nyfiket. "Vi kollar på film. "Okej men klockan är kvart i tio så ni kanske borde gå. Hon gick ut och stängde dörren efter sig.  
 
När vi gått en bit kände jag hur nervositeten tog över. "Liam.. jag kan inte göra det här.." Liam stannade mig, tog tag i min hand och kollade mig rätt in i ögonen. "Niall, jag är med dig. Jag hjälper dig." Jag kramade om honom och jag såg att vi nu var nära. Det ända ljuset som fanns var från de få lyktstolparna som stod längs vägen. Nu var vi framme, nu gällde det.
 
"Jag trodde inte ni skulle komma" Alex steg ut i ljuset och vi kunde nu se honom. "Jag har en överraskning till dig Niall" Han tog tag i min hand och drog i väg med mig. Liam sprang efter och jag tog ett stadigt grepp om hans arm. Alex släppte mig och jag kramade om Liam. Några meter bort stod en man. Jag kände igen honom. Jag gick lite närmare följd av Liam och jag såg nu vem det var...
 

With your love kapitel 11

Therese's p.o.v
 
Jag visste inte exakt vad killarna höll på med. Det spelar ingen roll heller, vem vet vad dom gjort innan liksom. Lika hastigt som jag stängt dörren kände jag allas stirrande blickar.  "Varför är du med den där Niall, han är ju gayy!"  Alex sprang fram och ställde sig framför mig, han kollade rätt in i mina ögon. "Håll käft, du är det själv" viskade jag åt honom. Det är faktiskt sant. Han berättade det för mig för länge sedan.
 
Jag började springa längs korridoren och jag försökte hitta Zayn. Tillslut efter några minuters sökande hittade jag honom. "Hej hjärtat" Han log mot mig och jag kramade snabbt om honom. "Hej". "Vart är Niall?" Jag hörde hur orolig han var. "Han med Liam" svarade jag lugnt. "Är dom..?" Började han, jag förstod så klart vad han menade. Var dom det? hade dom kyssts? Jag visste ju inte ens om jag sett i syne eller inte. "Jag tror dom kysstes när jag såg dom, men jag vet inte" "Vi kollar" Vi hann inte säga något förän vi såg Niall stanna vid sitt skåp. Killarna börja röra sig sakta mot honom. "Rör honom inte!" Liam kollade argt på Alex och Alex signalerade till de andra att de skulle gå.
 
"Hej gubbar" sa Zayn skrattandes medans han började gå mot Niall och Liam. "Hahah hej Zayn" skrattade Niall fram. " Hur mår du?" "ehhm bra" Niall tvekade lite när han svarade. "Säkert?" frågade Liam oroligt.  "Ja" svarade Niall. Han stängde skåpet med en smäll. "Jag måste gå" sa Niall och gav Liam en snabb puss på kinden. Liam stod kvar och fick inte fram något ord. Han rodnade bara, det var nog det gulligaste jag någonsin sett.
 
 
 
 
Förlåt så jättemycket! jag vet att det är kort men jag hinner verkligen inte skriva mer just nu. Jag kommer skriva mer imorgon!
RSS 2.0